The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, yangın merdiveninin sıcaklık ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Binada kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Kullanılacak şahsiyet adetsı 100 kişesen aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair mahir personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan binalabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve nokta kaybının daha az olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil olmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak kucakin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları elverişli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok Yangın Kapısı kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını katkısızlar.

Inatçı takdirde hem sineerideki insanoğlunun hem de panik halinde kucakeriye sonuç giren insanın güçının tehlikeye atılması kabil bir vaziyet kal konusu olmaktadır.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz faik olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Report this wiki page